Truineer Nieuws melden?

Stad steunt kankerpreventie

Het kankerteam van Sint-Trudo werkt aan een informatiebrochure voor kankerpati?nten. Hiervoor kregen ze de steun van de stad en van Levensloop.

© Fotograaf: Truineer

?Knap werk! Ons kankerteam in Trudo ziekenhuis werkt aan mooie map voor kankerpati?nten om alle nodige info overzichtelijk te bundelen. Als schepen van gezondheid mocht ik gisteren namens gemeente 1000 euro schenken om dit mogelijk te maken. Ook Levensloop draagt zijn steentje bij?, zegt schepen Jurgen Reniers. We zien hem op de foto met dokter Eerdekens en borstverpleegkundige Caroline die samen met collega Carine elke dag met hart en ziel werken voor onze pati?nten.
De schepen was ook zeer tevreden met de 150 aanwezigen op de infoavond rond borstkanker. Screening is blijft toch zo belangrijk en kan levens redden! Doen dus!