Truineer Nieuws melden?

Stad huldigt Nina op 26 oktober

De stad Sint-Truiden huldigt op zaterdag 26 oktober Nina Derwael, wereldkampioen op de brug met ongelijke leggers. De huldiging start om 11u en vindt plaats in sportcomplex Sint-Pieter (Olympialaan 10, 3800 Sint-Truiden).

© Fotograaf: Truineer

?Sint-Truiden heeft voor het tweede jaar op rij een wereldkampioen. Daar zijn we enorm trots op. We organiseren daarom een huldigingsfeest, waarop we de Limburgse turnclubs uitnodigen. Op het feest zullen lokale clubs turndemonstraties geven en natuurlijk is er ook een handtekeningsessie voor de fans?, zegt schepen van Sport Jurgen Reniers.

??Iedereen is welkom om onze wereldkampioen persoonlijk te feliciteren met haar fantastische prestaties. Nina zet Sint-Truiden op de wereldkaart. Daar zijn we haar enorm dankbaar voor en dat willen we heel graag laten zien?, vertelt burgemeester Veerle Heeren.

Programma van zaterdag 26 oktober

11u00: aanvang huldiging

11u02: babbel met verantwoordelijke Gymfed

11u07: turndemo

11u12: babbel met burgemeester Veerle Heeren en schepen van Sport Jurgen Reniers

11u17: beelden oefening Nina Derwael

11u19: huldiging Nina Derwael, interview, geschenk, ?

11u55: aanvang signeersessie met fans

13u00: persmoment geschreven pers

Gelegenheidsadres

Sportcomplex Sint-Pieter (Olympialaan 10, 3800 Sint-Truiden)