Truineer Nieuws melden?

Spoorwegstraat geplaagd door hondenpis ? en poep

Het houdt niet op in de Spoorwegstraat. Dagelijks zien buurtbewoners zich genoodzaakt hondenpoep op te rapen. Hondepis brengt dan weer onuitwisbare schade aan op drempels. Aanplakbrieven van buurtbewoners helpen niet.

© Fotograaf: Truineer

Ondanks het feit dat Sint-Truiden inmiddels Gas-boetes uitschrijft voor mensen die geen hondenpoepzakjes bij hebben, toch blijven buurten niet gespaard van baasjes die het niet zo nauw nemen met de behoeften van hun troeteldier. Het verschijnsel lijkt ook meer en meer op te schuiven naar straten buiten de vesten. Intussen houden de buurtbewoners een extra oogje in het zeil. Daarbij is het intussen opgevallen dat redelijk wat baasjes tegen middernacht nog een wandelingetje maken met hun hond. Op zich niks verkeerd, natuurlijk. Er kon nog niemand? worden betrapt.