Truineer Nieuws melden?

Repair Caf?: samen voor minder afval

In het Repair Caf? draait alles rond repareren. Met de hulp van deskundigen kun je er je kapotte spullen herstellen, als ze tenminste te herstellen zijn. En het is bovendien gratis!

© Fotograaf: Truineer

Een ploeg handige vrijwilligers helpen je bij het herstellen van je naaimachine, je senseo, je fiets, je kleding, speelgoed… en nog veel meer. Meteen tijd voor een gezellige babbel met de hersteller en met andere aanwezigen, ook als je niets te herstellen hebt. Koffie met een heerlijk door zelfgebakken koekje voor 1 euro. De herstellingen zijn gratis, een gift in het spaarvarken helpt om kosten aan materiaal en dergelijke te dekken. Met dank aan het Technicum dat de refter gratis ter beschikking stelt van het Repair Caf?!
Alles waar wat aan hapert (kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, servies, speelgoed) krijgt in het Repair Caf? een tweede leven. Het Repair Caf? is een plaats waar je iedereen ontmoet: jong of oud, handig en minder handig, specialist of amateur. En wie niets om te repareren heeft? Die kan ook een kop koffie of thee komen drinken en een babbel doen of een handje toesteken.
Heb je repareertalent? Hou je van naaien, het herstellen van fietsen of het fixen van elektro? Ga je graag om met mensen en organiseer je liever mee het onthaal? Kom dan zeker eens langs en maak kennis met de enthousiaste ploeg.
Volgende Repair Caf?: woensdag 16 oktober van 14u tot 17u in het Technicum, Gildestraat 22.
Meer info krijg je van repaircafesinttruiden@gmail.com