Truineer Nieuws melden?

Op hoge hakken ontsnap je niet aan de politie

Het getuigt van een zekere na?viteit om te denken dat je als burger zomaar het koninklijk paleis binnen wandelt. Binnen de kortste keren zit ja achter slot en grendel.

© Fotograaf: Facebook Bettina Putzeys

Dat overkwam Bettina Putzeys, afkomstig uit Sint-Truiden maar nu woonachtig in Heers (Mechelen-Bovelingen) toen ze probeerde aan de informateurs en de koning enkele gele hesjes af te geven. Ze had zich daarvoor nog sjiek opgetut en arriveerde er op hoge hakken. En in dergelijke outfit is er geen ontsnappen aan: arrestatie is het logisch gevolg.
Bettine wil actie blijven voeren. ?Ik had Zijne Majesteit nog zoveel willen zeggen, maar het mocht niet zijn?, zegt een weerbare Bettina. Misschien een tip: vraag een audi?ntie aan bij de koning. Je weet maar nooit!