Truineer Nieuws melden?

Ook wij doen mee aan Grote Kleine Elektro Strijd

Samen met Make Belgium Great Again doet ook onze stad mee aan de Grote Kleine Elektro Strijd. Van 13 oktober tot en met 29 november dagen Koen Wauters en Jonas Van Geel jullie uit om zoveel mogelijk kapot klein elektro in te zamelen. Ze doen dat omdat die boordevol grondstoffen zitten. Samen kunnen we een concert winnen. En Rode Neuzen vaart er wel bij.

© Fotograaf: Truineer

Ook wij doen mee met de De Grote Kleine Elektro Strijd van?Make Belgium Great Again!?Help jij jouw stad mee naar de overwinning??Breng dan deze week massaal je defecte kleine elektroapparaten binnen in ons containerpark of een ander?Recupel-inzamelpunt bij jou in de buurt (https://bit.ly/31amH89).??Als we winnen, kan je naar een uniek containerparkconcert van?Jonas Van Geel?en?Koen Wauters.