Truineer Nieuws melden?

Ook Nina ontsnapt niet aan Rienzo

’t Is Rode Neuzen tijd. En dus zeult Rienzo Vanrijckel met zijn fototoestel doorheen de straten van Sint-Truiden en ver daarbuiten. Op zoek naar sympathisanten die hun rode neus willen tonen voor het goede doel. Zelfs wereldkampioenen ontsnappen niet aan zijn shoots. Ook onze ‘gouden’ Nina Derwael moest eraan geloven.

© Fotograaf: Rienzo Vanrijckel

Breekt Rode Neuzen tijd aan, dan breekt Rienzo Vanrijckel uit. We meedoet aan de Rode Neuzen Actie mag op de foto en wordt via facebook aan het grote publiek gepresenteerd. Dit onder het motto, hoe gekker hoe beter. De formule werkt. Rienzo zamelt geld in dat het een lieve lust is. En dat allemaal voor het goede doel. Onze man verdient daarvoor een pluim. Je moet het maar doen. Zijn bezetenheid laat niemand koud. En dus zullen ook wij een dag voor zijn lens staan. Om onze rode neus voor het goede doel te tonen.?Rode Neuzen?Dag 2019 steunt lokale schoolprojecten die jongeren mentaal en fysiek sterker maken.