Truineer Nieuws melden?

Nog geen uitspraak in gestopte STVV-Genk.

De Geschillencommissie Hoger Beroep van de KBVB heeft beslist om de disciplinaire zitting over het gestaakte duel STVV-Genk te hernemen op 7 november. Er moeten nog extra getuigen gehoord worden. STVV pleitte voor een 5-0-forfaitscore in zijn voordeel, Genk stelde dat de procedures niet correct gevolgd werden.

© Fotograaf: Patrick Smets

Bondsprocureur Wagner herhaalde zijn eis. Hij vroe de match te herspelen zonder publiek, nog een extra match zonder publiek, een aftrek van 2 punten voor beide clubs ?n 5.000 euro boete.

Om een en ander te verifi?ren vraagt de Geschillencommissie Hoger Beroep om extra getuigenissen. Het tuchtorgaan had graag de veiligheidsverantwoordelijke van STVV, maar ook de hoofdverantwoordelijke van de politie gehoord.

Daarnaast worden ook extra beelden opgevraagd waarin Genk-doelman Coucke de Truiense supporters zou hebben uitgedaagd.

(Bron Sporza)