Truineer Nieuws melden?

Nog altijd geen Lee in de selectie

Coach Marc Brys neemt Lee nog steeds niet op in zijn selectie. Daarnaast blijft het toch wel heel lang wachten op Teixeira (heup). En het wederoptreden van De Petter en Steppe is pas voor volgend jaar.

© Fotograaf: Truineer

Komt het nog goed tussen de Zuid-Koreaan Lee, ex-Barcelona, en trainer Marc Brys. Wij vermoeden van niet. De nochtans zeer getalenteerde voetballer ging al een paar keer in de clinch met de staf omdat hij zich niet schijnt aan te passen aan de richtlijnen en werd ook al van training gestuurd. Een plaatsje in de kern, laat staan in de basis, is voor hem dan ook een verre droom. Al vernamen we nu uit welingelichte

bron dat dit niet naar de zin zou zijn van sportief manager Andr? Pinto en bij uitbreiding voorzitter Taiteishi. Het zou ons niet verwonderen dat dit een bommetje is dat elk moment kan ontploffen.

STVV-AA Gent

Over naar de orde van de dag. Vanavond om 18 uur speelt STVV tegen Gent. Zoals altijd vertelde Marc Brys dat zijn spelers er klaar voor zijn. Maar hij hoopt wel dat ze in tegenstelling tot de matchen in Kortrijk en Anderlecht van meet af aan met ballen zullen spelen. Blijft de vaststelling dat het verschil in kwaliteit en lengte op papier immens groot is. In voetbal kan alles, maar dit wordt een verdomd lastige klus. Het enige wat tegen de Buffalo’s spreekt, is het gegeven dat ze buitenshuis nog geen overwinning lieten optekenen.