Truineer Nieuws melden?

Nina Derwael maakt relatie bekend

Na haar eerste prestaties op het WK in Stuttgart viel Nina Derwael in de armen van een gast die later haar vaste vriend bleek te zijn. Het betreft profvoetballer Siemen Voet van Club Brugge die momenteel voor Roeselare uitkomt (foto samen met vader Derwael en Siemen).

© Fotograaf: FB Nina Derwael

Nina Derwael (19) plaatste zich zaterdag voor de Olympische Spelen, maar dat was lang niet het enige nieuws van de dag over de turnster. Ze maakte na de kwalificatie ook haar relatie met profvoetballer Siemen Voet (20) bekend.

Siemen Voet is een speler van Club Brugge die ter beschikking werd gesteld aan Roeselare in 1B.? De club maakte op volgende manier zijn komst op haar website bekend.

Deze morgen werd alles in orde gebracht om de ter beschikkingstelling van Siemen Voet (03.02.2000, Belg) door Club Brugge KV te officialiseren. De centrale verdediger wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van onze provinciegenoten.

De jonge rijzige centrale verdediger, afkomstig uit Lochristi, speelt al sinds zijn acht jaar bij Club Brugge KV. Hij werkte de volledige voorbereiding af met de A-kern. Vorige maand ondertekende hij een contract voor twee seizoenen in het Jan Breydelstadion. We zijn blij de talentvolle Voet aan onze kern te kunnen toevoegen en zo de goeie samenwerking met blauw-zwart te kunnen bevestigen.

We heten Siemen van harte welkom en wensen hem veel succes op Schiervelde!