Truineer Nieuws melden?

Moke opent donderdag een maaltijdenautomaat in Wellen

Op donderdag 31 oktober 2019, en dat is morgen, opent Moke’s Foodbox officieel zijn deuren. Tussen 17:00-19:00 zal Moke daarom ook aanwezig zijn aan de Foodbox om jullie van de nodige extra info te voorzien. Daarnaast zullen jullie op deze Halloweenavond verwend worden met een GRATIS pompoensoepje bij aankoop van een gerecht uit Moke’s Foodbox.

© Fotograaf: Facebook Moke's Foodbox

Een broodautomaat langs de bakker, of een drankautomaat in de sporthal: het is niets nieuw onder de zon. Maar een automaat met maaltijden, dat zie je niet zo vaak. Mo Karmaoui (49), beter bekend als Chef Moke, opent er donderdag ??n in Wellen.
??Mensen gaan allemaal werken en hebben geen tijd meer om te koken, maar willen wel graag vers eten?, vertelt de voormalige TVL-kok. ?Of iemand die alleen is en geen zin heeft om aan de slag te gaan voor zichzelf, daar heb ik een vers en gezond alternatief voor. Want alles wordt dagelijks gemaakt, er komt niets uit diepvriezer?, legt de chef uit. ?De automaat vul ik aan volgens de behoefte van de klant die een maaltijd kan uithalen wanneer het hem past.?
?We hebben een vast aanbod met enkele Vlaamse klassiekers zoals stoofvlees en vol-au-vent. Dat menu vullen we aan met suggesties. Er zijn verschillende soorten soep en we bieden vegetarische maaltijden aan?, legt Moke het aanbod uit. ?Klanten mogen ook suggesties doen, met wat geluk zit je lievelingsgerecht even later dan ook in het (tijdelijke) aanbod.? Wat raadt de chef zelf aan? ?De klassiekers: geef mij maar lekker stoofvlees.?
Dagvers bereide maaltijden zonder bewaar- en kleurmiddelen, hoeveel kost dat? ?Om een idee te geven: voor een halve liter tomatensoep met balletjes betaal je 2,40 euro, voor een salade met zalm en noten 7,50 euro en 750 gram spareribs kosten 14,50 euro. Onze prijzen zijn heel redelijk.?
Je vindt Moke in Wellen, Russelt 91B.