Truineer Nieuws melden?

Meer dan 2.500 geschenkjes tijdens het Weekend van de Klant!

Dit weekend is het Weekend van de Klant! Op zaterdag en zondag zetten de Truiense handelaars hun klanten in de bloemetjes en verwennen hen met leuke acties, kortingen en attenties. Als kers op de taart maken shoppers kans op meer dan 2.500 geschenken die tijdens het weekend verloot worden.

© Fotograaf: Truineer

Tijdens het Weekend van de Klant worden de shoppers in Sint-Truiden extra in de watten gelegd. Voor de gelegenheid openen de handelaars ook zondagnamiddag hun deuren. Over het hele weekend worden er bovendien meer dan 2.500 geschenkjes verloot onder de shoppers.

De acties voor het Weekend van de Klant gaan zaterdagvoormiddag van start tijdens de Haspengouw Markt, zo zullen er 500 bakken bier verloot worden onder de bezoekers. ?Elk jaar plannen we een leuke actie om onze marktbezoekers te verwennen. Deze keer slaan we samen met Shop & The City de handen in mekaar en verloten niet minder dan 500 bakken bier onder de bezoekers?, aldus Nico Noppen voorzitter van de Beroepsvereniging van Marktkramers Sint-Truiden.

Daarnaast kunnen er nog 2.000 extra geschenkjes gewonnen worden tjidens het winkelen. ?In de winkelstraten worden kraslotjes uitgedeeld aan de shoppers. Onder het kraslaagje zitten meer dan 2.000 prijzen verstopt. Wie prijs heeft, kan zijn extra geschenkje meteen gaan afhalen aan de Shop & The City-standen. Zo verloten we onder andere cinematickets, flessen cava, bierpakketjes, pralines, en nog tal van andere leuke attenties?, concludeert Marijn Ghys, Shop & The City-manager.

Openingsuren winkels:
Zaterdag 5 oktober van 10u-18u
Zondag 6 oktober van 14u-18u