Truineer Nieuws melden?

Man stopt kind weg voor politiecontrole

Een bestuurder heeft donderdag een boete gekregen omdat hij een kind onbeschermd in de auto vervoerde.

© Fotograaf: Truineer

De man had – toen hij de controle zag – het kind tussen de achterbank en de passagiersstoel verstopt om er dan een jas over te leggen. Een agent had het in de gaten. Er werd een onmiddellijke inning opgesteld.
Bij de controle op de Luikersteenweg werden 210 bestuurders aan de kant gehaald voor een alcoholtest. Twee bestuurders moesten hun rijbewijs voor 6 uur inleveren na een positieve alcoholtest.
E.M een 58 -jarige motorrijder uit Gingelom raakte donderdagnamiddag om 14.30 uur gewond bij een ongeval. Het slachtoffer kon de personenwagen Citro?n die de priv?-parking van het diepvriescenter opdraaide niet meer ontwijken en reed frontaal in de flank van de wagen. De motorrijder ging over de kop werd van zijn voertuig gekatapulteerd en kwam zwaar ten val. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de personenwagen kwam er met de schrik vanaf.