Truineer Nieuws melden?

Levensloop: aangrijpende kaarsenceremonie

Het weer zit Levensloop niet mee. Gelukkig was he gisterenavond nog droog. Dat bracht veel volk met zich mee. Resultaat was ook een aangrijpende kaarsenceromonie.

© Fotograaf: Truineer

De kaarsenceremonie is specifiek bedoeld als herdenking aan kinderen en volwassenen die recent of langer geleden overleden aan de verschrikkelijke ziekte. Vandaar kaarsjes in zakjes met daarop de namen van onze geliefden die overleden aan kanker.? Maar Levensloop richt zich natuurlijk ook op de? zogenaamde vechters, de mensen die vechten tegen kanker. Bedoeling is om via wandelen en lopen zoveel mogelijk geld in te zamelen om de ziekte het hoofd te kunnen bieden. Via onderzoek, maar ook via directe hulp natuurlijk. Levensloop duurt vandaag nog tot 15 uur. Dan is de afscheidsceremonie gepland. Afspraak in het Technicum en het stadspark.