Truineer Nieuws melden?

Kanaries steunen Levensloop

Marc Brys en zijn spelers hielden woord. Ze daagden zondagochtend op in het Technicum om deel te nemen aan Levensloop

© Fotograaf: Truineer

Zich na een smadelijke nederlaag tussen de Truienaars begeven…. het ligt voor gewone mensen en zeker voor profvoetballers niet voor de hand. Maar Brys hechtte al lang heel veel belang aan de organisatie van Levensloop en wilde absoluut die mensen en alle mensen en families die te maken hadden of hebben met kanker een hart onder de riem steken. ?Voetbal kan dan wel belangrijk zijn. Maar het is o zo relatief tegenover mensen die geconfronteerd werden of worden met zware problemen en zeker met kanker?, aldus Brys. ? Dat gegeven alleen al hielp de kanaries natuurlijk ook zelf om de zware nederlaag in Kortrijk te verteren. Niet dat die niet meer ter sprake zal komen in de groep natuurlijk. Maar ze werd wel in het juiste perspectief geplaatst. Want ook al is voetbal belangrijk, gezondheid is en blijft het hoogste goed.?