Truineer Nieuws melden?

Jill Herbots tekent contract bij Duits Modellenbureau

Wat een kleppers. Die Britt en Jill Herbots uit Sint-Truiden. Britt is Yellow Tiger en volleybalt op het hoogste niveau in Itali?. Haar zus studeert nog maar tekende zopas een contract bij een Duits modellenbureau.

© Fotograaf: Familie Herbots

“Jill studeert Communicatiemanagement aan de PXL en heeft zopas een contract getekend bij het Duitse modellenbureau Via Model Agency, de andere zus domineert de volleybalcompetitie in Itali?. Zeg dus niet ?zusjes Herbots?, zeg: een model en een Yellow Tiger, klaar om vanuit Sint-Truiden de wereld te veroveren”, met dat nieuws, dat vandaag ook in de bijlage Sjiek van het HBVL staat, pakt directeur Ben Lambrechts van de PXL fier uit op zijn facebookpagina. Doe zo verder, meisjes.