Truineer Nieuws melden?

Huawei lanceert Smartbus in Belgie

Vrijdag lanceert Huawai i.s.m. Insight, Forum Europe en LEF Marketing & Events haar Smartbus-project voor Belgi? in Sint-Truiden. Bedoeling is om jonge pubers te sensibiliseren rond de gevaren en het veilig gebruik van internet.

© Fotograaf: Huawei

Met dit project, een demobus, zullen er in de maand oktober verschillende steden en dorpen over het ganse land worden aangedaan. Kwestie van leerkrachten te ondersteunen bij het opbouwen van ?awareness? bij hun leerlingen rond het veilig gebruik van internet en de impact van cyberpesten. Het project richt zich op leerlingen tussen 11 en 15 jaar, die op interactieve wijze meer zullen leren over online gedrag.
?
Het project wordt deze vrijdag gelanceerd in samenwerking met Mevr. Hilde Vautmans, tweede schepen van de stad Sint-Truiden en Europees Parlementslid, in Freinetschool het Wijdeland, Geelstraat 51A in Sint-Truiden.