Truineer Nieuws melden?

Golden Buzzer voor Sanne en Silverstar

Sanne Blondel uit Wilderen en de Danceformation Silverstar hebben tijdens Belgium’s Got Talent dankzij het publiek een Golden Buzzer gekregen. Over de act was voorheen al veel te doen. Want door Sanne Blondel beleefde jurylid en BV Ann Lemmens de schrik van haar leven.

© Fotograaf: VTM

Plots beginnen de lichten in de studio te flikkeren en dan gaan de lichten helemaal uit. Ann Lemmens houdt het niet: “ik begin te flippen, roept ze”. Op het moment dat de lichten weer aanspringen, voelt ze dat iemand vlak achter haar staat en draait ze zich om. Op dat moment schreewt ze het uit. Een ‘creepy’ dame die zomaar uit een film van Dracula of de cast van Scary Movie lijkt weggelopen, kijkt haar met rollende ogen aan. Dan verdwijnt ze weer…. Wat volgt is een dansact over een duivelsuitdruiving die minstens even angsaanjagend is. Een voltreffer zo bleek. Want juryleden -ook al vertelden die dat ze slapeloze nachten zouden beleven- en het publiek waren helemaal mee. De Golden Buzzer was dan ook verdiend.