Truineer Nieuws melden?

Driemaal goud voor Elisabeth Leduc

In haar thuisbasis Gravenhof Zepperen heeft de 9-jarige Elisabeth Leduc een sterke indruk gemaakt. In de eerste manche voor de Gravenhof Cup startte zij met Baldato en Diamond in drie proeven en in alle proeven pakte ze goud.

© Fotograaf: Peter Pr?vot

?Totaal onverwacht?, reageerde Elisabeth. ?Clubgenote Evelien Thewis vroeg enkele weken geleden of ik haar springpony in een dressuurproef wou uitbrengen. Ik heb Diamond maar twee keer gereden en dan winnen is geweldig. Mijn eigen pony Baldato heb ik nog maar anderhalve maand. Hij heeft wel FEI-ervaring maar het blijft een aanpassing om op elkaar afgestemd te geraken maar dankzij de goede begeleiding van Noa Moermans lukt het opperbest. Mijn doel is om met deze pony het nationale of zelfs internationale niveau te bereiken. Maar daarvoor moet je 12 jaar zijn, dus heb ik nog drie jaar de tijd om rustig op te bouwen.?