Truineer Nieuws melden?

De Luikse Prinsbisschoppen doorgelicht

De geschiedkundige kring ?Heemkunde Genootschap? van Brustem zet zijn werking verder, ditmaal met een voordracht over de Luikse prinsbisschoppen en hun blazoenen.

© Fotograaf: Truineer

Het Genootschap nodigt U graag uit op hun bijeenkomst van het ” Heemkunde genootschap” van Brustem, dinsdag 08 oktober 2019 in de raadzaal van het voormalig gemeentehuis aan het Singelplein te Brustem, deuren open 19h00, aanvang stipt om 19h30.
De toegang is vrij en iedereen is van harte welkom, ook op onze volgende bijeenkomsten die voorzien zijn, iedere 2de dinsdag van de maand, zelfde uur zelfde plaats.
Thema van deze avond is ?Blazoenen van de Luikse bisschoppen en hun afwijkingen?, een voordracht door de heer Jean-Pierre Dechesne, zelf Luikenaar maar zeer actief in het Sint-Truidense geschiedenisgebeuren.