Truineer Nieuws melden?

Cosmosjiek, jaargang 2, is terug!

Vanaf oktober tot mei, telkens op de eerste donderdag van de maand, is Cosmosjiek terug. Ambiance, ontspanning, ontmoeting en plezier zijn er gratis met daar bovenop de kans om een Cosmosjieke reis te winnen.

© Fotograaf: Truineer

D? afterworkparty van Haspengouw en omstreken heet ongetwijfeld COSMOSJIEK! Cosmocaf? organiseert opnieuw elke 1ste donderdag van de maand een feestje dat niet alleen sensationeel goed, maar ook grensverleggend is. Elke editie kan je namelijk dankzij De Blauwe Vogel een schitterende reis voor twee personen winnen. Op 3 oktober kan je gratis naar Dubai en Abu Dhabi. En dan volgen Valencia, Londen, Rome, Parijs, Amsterdam, Berlijn en ?Cosmosjiek XLL?.
Morgen wordt de toon al gezet om acht keer op rij d? ambianceplek van Sint-Truiden te worden.
Vanaf 18u verwelkomen we jou met heerlijke cocktails en bubbels. Uiteraard is onze keuken ook open voor heerlijke gerechten of tapas om te delen. Om 21u zorgt DJ Lenny voor d? afterwork party van Haspengouw en om 24u win jij misschien wel een fantastische reis voor 2 personen, georganiseerd door De Blauwe Vogel.
Je leest het: het Cosmocaf? is constant in evolutie en organiseert allerlei leuke concepten. De sjiekste afterwork, ?Cosmosjiek? start om 18u en wie voor 21u aanwezig is krijgt alvast een kansnummer. Per bestelling verhoog jij je kansen. Deponeer je kansnummers in een box om 23.45 uur en om middernacht weet je waar je met je partner naartoe gaat. Naar huis ? of naar Dubai. Een wereld van verschil.