Truineer Nieuws melden?

Convivae zamelt 11.000 euro in voor kankeronderzoek

Convivae, een vriendenclub van 20 mannen uit de regio Haspengouw en Hageland, komen al meer dan vier jaar maandelijks samen met als doel veel vriendschap, gezelligheid onder elkaar en zin voor initiatief.

© Fotograaf: Truineer

Vier van onze leden engageerden zich dan ook om deel te nemen aan de ?100 km-run? ten voordele van ?Kom op tegen Kanker?. Iedereen heeft helaas in zijn kennissenkring wel ooit te maken gehad met deze ernstige ziekte. Soms loopt alles goed af. Maar jammer genoeg is dat niet altijd zo. Daarom is alle steun van harte welkom.??????
Convivae sloeg de handen in elkaar om al die mensen een hart onder de riem te steken maar ook om zoveel mogelijk geld in te zamelen en te kunnen doneren. Zo kan er nog meer onderzoek gedaan worden naar effici?ntere manieren om kanker te genezen.
Vinyl Krakers, d? retrofuif bij uitstek, die doorging in feestzaal De Gazo te Sint-Truiden werd daarom in het leven geroepen.
Deze fuif heeft vele mensen samen
?gebracht en heeft alle verwachtingen ruimschoots overtroffen.
Hierdoor kunnen ze nu met fierheid een cheque overhandigen van maar liefst 11 000 euro!
Na zo?n succes zal er zeker een vervolg gegeven worden. In maart 2020 zal Vinyl Krakers voor de tweede maal georganiseerd worden.
De Convivae-runners zijn alvast enthousiast aan het trainen voor de volgende editie op 22 maart om samen de 100 km vlotjes te kunnen lopen.