Truineer Nieuws melden?

Certificaat voor 13 Japanse restaurants in Belgi

Zondag organiseert STVV voor aanvang van de wedstrijd tegen KAA Gent een heuse Japan Day. Dertien Japanse restaurants in Belgi? zullen er een certificaat krijgen.

© Fotograaf: Truineer

STVV is sinds kort ?Official Japanese Food Supporter? en mag in die hoedanigheid certificaten uitreiken aan Japanse restaurants in Belgi?. Via die weg worden die zaken extra gepromoot. Dat zal zondag voor het eerst gebeuren op een evenement voor supporters en partners, in samenwerking met het Japanse ministerie van Landbouw, Voeding en Visserij. In de Rvue op Stayen zullen partners kennis kunnen maken met Japanse delicatessen, waaronder het wereldberoemde Wagyu-vlees uit Kobe. De supporters in de sfeer-en familietribune kunnen genieten van enkele smaakvolle proevertjes.
Naast gouverneur Herman Reynders, Truiens burgemeester Veerle Heeren en Europarlementari?r Hilde Vautmans zullen ook enkele gezanten van het Japanse ministerie aanwezig zijn. Ook de Japanse ambassadeur in Belgi? zakt naar Stayen af.