Truineer Nieuws melden?

Breng de jeugdbeweging naar school

Naar aanleiding van de Dag van de Jeugdbeweging organiseerden de leerlingen van de derde graad van Het Blavierke in Zepperen leuke spelletjes voor alle leerlingen van de school. Zo kon iedereen genieten van een leuke voormiddag.

© Fotograaf: Truineer

Er is voor een kind niets plezanter dan lid te zijn van een jeugdbeweging: waar kinderen op school nauwelijks de tijd krijgen om samen te spelen, is de jeugdweging er om leeftijds- en klasgenootjes in een ontspannen, ongedwongen en non-competitieve manier zichzelf te ontplooien in sport en spel. Op de Dag van de Jeugdbeweging trok de jeugdbeweging naar de school zelf, niet om stoer te doen in een uniform, maar om de kinderen te laten zien wat een jeugdweging is en kan. In feite de beste manier om publiciteit te maken voor de eigen werking. En de kinderen vonden het nog plezant ook!