Truineer Nieuws melden?

500 bakken bier te winnen op Haspengouwmarkt

Naar aanleiding van het Weekend van de Klant ?n een speciale thema-editie van de Haspengouw Markt, worden de marktbezoekers dit weekend verwend met een speciale actie. Zo zullen er zaterdag maar liefst 500 bakken bier verloot worden dankzij de Beroepsvereniging van Marktkramers Sint-Truiden en Shop & The City .

© Fotograaf: Kim Duchateau

Op zaterdagvoormiddag is Sint-Truiden h?t handelscentrum van Haspengouw.?Elke week nemen meer dan 150 marktkramers hun vaste plaats in en de bezoekers zakken massaal af voor hun wekelijkse boodschappen.

?Een vaste afspraak die al vele generaties meegaat en nog steeds van enorm belang is voor onze lokale economie. Samen met de Beroepsvereniging van Marktkramers Sint-Truiden proberen we met verschillende acties meer dan ooit beleving te cre?ren op onze markt. Zo wordt er iedere eerste zaterdag van de maand een speciale thema-editie georganiseerd en kiezen we een Marktchef, Marktcaf? en Marktkramer van de maand?, aldus Marijn Ghys, Shop & The City-manager.?

?Naar aanleiding van het Weekend van de Klant ?n de thema-editie ?bier?, worden er nu zaterdag niet minder dan 500 bakken bier verloot onder de marktbezoekers. Om kans te maken bezoek je ??n van de twee Shop & The City-standen, scan je kaart en kom meteen te weten of jij naar huis gaat met een bak bier?, voegt Nico Noppen toe, voorzitter van de Beroepsvereniging van Marktkramers.?

Ten slotte zal ook het internationaal strijkkwartetfestival Quartz neerstrijken op de Haspengouw Markt en de bezoekers trakteren op een?klassiek strijkconcert. Quartz is bovendien het hele weekend te bewonderen in de Academiezaal, met Rick de Leeuw en Lies Steppe als presentatoren.