Truineer Nieuws melden?

18 dit jaar? Dan mag je gratis naar BOMPAD

Op zaterdag 9 november kreunt hangar 66 in Brustem weer onder de decibels van de ?BOMPAD? party. Voor de 22ste keer zal de grootste fuif van Sint-Truiden en omstreken opnieuw een 3500 fuifnummers ontvangen.

© Fotograaf: Truineer

Zaterdag 9 november is het weer zover. Chirojongens RVM Sint-Marten organiseren de 22ste editie van de BOMPAD party. Ook dit jaar zal de fuif plaatsvinden in de gebruikelijke hangar 66. De ticketverloop verloopt alvast vlot. De fuifgangers kunnen alvast rekenen op de vaste huisdj?s. Net zoals vorig jaar zal ook het licht en geluid een spektakel zijn, al is het geen feesteditie er zullen kosten nog moeite gespaard worden.
De organisatie doet alvast alles om het de jongeren zo aangenaam mogelijk te maken, zo zijn er gratis fuifbussen ingeschakeld in samenspraak met de provincie Limburg die vanaf verschillende locaties in de stad rijden naar de BOMPAD. De drankprijzen blijven onveranderd ten opzichte van vorig jaar, een pintje is al verkrijgbaar voor de prijs van ?0,90.
Word je 18 in 2019, dan mag je van de Stedelijke Jeugddienst gratis naar BOMPAD op 9 november. Je kan je tickets krijgen (letterlijk dan) bij de Jeugddienst info.jeugd@sint-truiden.be of 011/701880.
Meer info op www.bompad.be. Tickets ook te koop via www.facebook.com/bompad