Truineer Nieuws melden?

Zo kan het ook

Als ze de uitslag gekend hadden, hadden ze het misschien niet gedaan. Maar op Mambour worden de bezoekende supporters meteen welkom geheten met een bord waarop ook de afgelegde kilometers worden vermeld. Voor alle duidelijkheid. De tralies waarop het bord is aangebracht, bevinden zich buiten het stadion.

© Fotograaf: Truineer

In Charleroi is het altijd wel een hartelijke ontvangst. Eens voorbij de (te) stugge stewards word je met open armen ontvangen. Zo ook de bezoekende supporters. Getuige het bord op de foto. Zonde dat de bezoekers op Stayen nu achter plexiglas worden gestoken. Maar na de vorige keren hebben die van Genk daar met hun kinderachtig brandbomgegooi daar natuurlijk zelf om gevraagd. Temeer omdat het kunstgras er definitief wordt door beschadigd. Alleen spijtig dat ook de bezoekers van andere clubs nu eenzelfde lot is beschoren. Want die verdienen beter.