Truineer Nieuws melden?

Yohan Boli zit in Ivoorkust

Yohan Boli is stante pede naar Ivoorkust afgereisd omdat hij deze ochtend alsnog werd opgeroepen voor de nationale ploeg van Ivoorkust. Niks aan de hand dus. Boli is (nog) niet weg bij STVV…..

© Fotograaf: Truineer

Even was er verwarring ontstaan omdat Yohan Boli niet opdaagde voor de teambuilding van vandaag. Door miscommunicatie waren er speculaties ontstaan. Maar intussen is gebleken dat er niks aan de hand is. Van de staf vernamen we in de loop van de avond dat Boli vanochtend alsnog werd opgeroepen voor het nationale team van Ivoorkust nadat hij eerder nochtans niet in de 26-koppige preselecteie zat van coach Ibrahim Kamara. Ivoorkust speelt op 06.09.2019 een vriendschappelijke wedstrijd thuis tegen Benin en op 10.09.2019 een vriendschappelijke match uit bij Tunesi?.