Truineer Nieuws melden?

Wil jij ook een kind helpen met huiswerk?

Auxilia-Limburg is een vrijwilligersorganisatie die kwetsbare kinderen die nergens anders terechtkunnen, helpt bij het leren.

© Fotograaf: Auxelia

De leerhulp gebeurt door vrijwilligers die zich elke week ??n of twee uurtjes vrijmaken om te helpen met het huiswerk, om bepaalde opdrachten nog eens in te oefenen of simpelweg een verhaaltje te lezen. Bij leerlingen uit het secundair kan het gaan om extra ondersteuning voor bijvoorbeeld Frans, wiskunde of een ander vak.
Er is dringend vraag naar vrijwilligers in Sint-Truiden. Nu moeten er namelijk kinderen geweigerd worden omwille van een tekort. De beloning is nochtans gigantisch: veel voldoening ?n vooral het besef dat je het verschil maakt. Ervaring in het onderwijs is niet nodig.
Heb je interesse, neem dan contact op met Jos?e Machiels, 0468 13 77 68 of josee.machiels@telenet.be.
Meer info
www.auxilia-limburg.be