Truineer Nieuws melden?

VIDEO/WIN – Den Ambacht op Haspengouw Culinair

In de schaduw van de Onze Lieve Vrouwekerk in de Plankstraat ligt Den Ambacht. Het visrestaurant is intussen al een gevestigde waarde in Sint-Truiden. Hier geniet je het hele jaar door van heerlijk verfijnde visgerechten. Tag iemand in deze video op onze Facebook-pagina en maak kans op een fles cava. De winnaar wordt bekendgemaakt op zaterdag 7 september.

© Fotograaf: Haspengouw Culinair

Haspengouw Culinair zal voor de vijfde keer doorgaan op de Grote Markt in Sint-Truiden. Het smakelijke event gaat van start op 8 september van 11.30 tot 22 uur. Er zullen 10 Haspengouwse restaurants de handen uit de mouwen steken en topgerechten presenteren aan schappelijke prijzen. Buikje vol? Ga dan wat calorie?n verbranden tijdens het shoppen, want de Truiense handelaars doen hun deuren speciaal die dag open.