Truineer Nieuws melden?

VIDEO/WIN – De Fakkels op Haspengouw Culinair

Vaste waarde De Fakkels verwelkomt iedereen op Haspengouw Culinair. Zij presenteren een koud voorgerecht, een warm visgerecht en gebakken ganzenlever. Tag iemand in deze video op onze Facebook-pagina en maak kans op een fles cava. De winnaar wordt bekendgemaakt op zaterdag 7 september.

© Fotograaf: Haspengouw Culinair

Haspengouw Culinair zal voor de vijfde keer doorgaan op de Grote Markt in Sint-Truiden. Het smakelijke event gaat van start op 8 september van 11.30 tot 22 uur. Er zullen 10 Haspengouwse restaurants de handen uit de mouwen steken en topgerechten presenteren aan schappelijke prijzen. Buikje vol? Ga dan wat calorie?n verbranden tijdens het shoppen, want de Truiense handelaars doen hun deuren speciaal die dag open.