Truineer Nieuws melden?

Vader en dochter maken samen muziek

Samen met zijn dochter Sanne brengt Freddy Davis een hartverwarmend duet op zijn nieuwe single met als titel ?Denk aan die zonnige dagen?. Deze vlotte meezinger klinkt meteen bekend in de oren, omdat het een cover is van ?Top of the world? van The Carpenters.

© Fotograaf: Truineer

2019 is een feestjaar voor Freddy Davis. Hij viert zijn 60ste verjaardag, is 45 jaar actief in de muziekwereld en vindt al 10 jaar onderdak bij de muziekuitgeverij D & V, met als resultaat zeven albums, een ganse reeks singles, noteringen in alle Vlaamse hitlijsten en ontelbare tv-optredens.
De tijd dat Freddy als 15-jarige zelf zijn eigen discobar in elkaar timmerde behoort al heel lang tot het verleden. Dat was slechts de aanzet tot wat uitgroeide tot een carri?re als zanger aan de top van de Vlaamse showbizz.
Op 12 oktober organiseert Freddy zijn jaarlijks fanbal in Velm.
?Denk aan die zonnige dagen? is verkrijgbaar via de gekende internet portals.