Truineer Nieuws melden?

Twee Musical Award nominaties voor Musical F-Act

Afgelopen zondag werden de nominaties bekendgemaakt voor de Amateur Musical Awards in Nederland. ‘PIPPIN’ kon rekenen op maar liefst twee nominaties in de categorie musical comedy. Fleur Renes voor beste vrouwelijke hoofdrol en Jelle Thielemans voor beste mannelijke bijrol.

© Fotograaf: Vincent Renes

Jelle, tevens coach van Musical F-Act Velm en Fleur zullen namens de hele cast de musical ‘Pippin’, het verhaal over Karel de Grote en zijn zoon Pepijn, vertegenwoordigen op 18 november tijdens het Amateur Musical Awards gala in het Nieuwe Luxor theater in Rotterdam. Hier zullen zij opnieuw in hun rol kruipen van Karel de Grote en Leading Player. Dit zal gebeuren onder leiding van het Grand Circle Orchestra en daarna wordt er bekendgemaakt, wie er met de award vandoor gaat. De eigen meegereisde fans zullen hen daar aanmoedigen. De uitreiking zal ook te volgen zijn via een livestream en diverse sociale media.
Enkele weken eerder werd er al een selectie gemaakt uit ruim 80 inzendingen, waarvan er nog 25 geselecteerden kans maakten op een nominatie. Op deze lijst was Musical F-Act in maar liefst vijf categorie?n aanwezig: Beste Musical, Beste Ensemble, Beste mannelijke hoofdrol, Beste mannelijke bijrol en Beste vrouwelijke hoofdrol. Uiteindelijk zijn deze laatste twee ook daadwerkelijk genomineerd.
Musical F-Act is in Velm (de lessen vinden plaats in Triamant) en als je ook wil spelen in een musical, neem dan contact op met Musical F-Act via de website http://www.musicalfact.com