Truineer Nieuws melden?

?Trudo & Am?lia? gaat door met gratis regenponcho?s

?Trudo en Am?lia?, het massaspektakel van de Trudofeesten, gaat vandaag, zondag 22 september, door zoals gepland. De organisatie heeft alle weerscenario?s overlopen. Er kan een bui vallen, maar het kan ook perfect droog blijven.

© Fotograaf: Stad Sint-Truiden

Hou er wel rekening mee dat het spektakel mogelijk een half uur vroeger kan starten, als de weersomstandigheden daarom verzoeken. Indien mogelijk, kom je dus best ook een half uur vroeger naar de Grote Markt, zodat je zeker niets hoeft te missen van de opvoering;

Ook als het zal regenen, mogen er om veiligheidsredenen sowieso geen paraplu?s meegenomen worden op de Grote Markt. Voor alle toeschouwers zijn er wel gratis regenponcho?s voorzien. Die worden op de Grote Markt ter beschikking gesteld.

Kom dus zeker naar Sint-Truiden vandaag. Er valt de hele dag een heleboel te beleven. Je kan gezellig kuieren op de Trudomarkt, shoppen bij de winkels die open zijn, een hapje eten aan de foodtrucks op de Tiensevest,? Kijk voor het volledige programma op www.trudofeesten.be.