Truineer Nieuws melden?

Tom Herck vanuit Nevada op VTM Nieuws

Als tweede Belg ooit aan de Burning Man deelnemen, De VS verbazen, de kunstenwereld verbazen, en met zijn project ‘The Wall’ ook nog VTM halen. Je moet daarvoor een krak zijn. Tom Herck is een krak.

© Fotograaf: Truineer

Over het immense acht meter hoge kunstwerk ‘The Wall’ dat Tom Herck en zijn team bouwde in de Nevada-woestijn, dat hij daarna liet aankleden en vervolgens verbrandde hebben we al meermaals bericht. Zijn ‘gouden handen’ en ‘gouden idee?n” zijn ook de nationale zender VTM niet ontgaan. Het nieuws op VTM besteedde maar liefst twee minuten aan de kunstenaar en zijn werk. Wat een prestatie. Wat een forum. Waar gaat dit mooie verhaal van deze rijzende en reizende kunstenaar eindigen, vragen we ons af. Want dit is nog maar een begin.