Truineer Nieuws melden?

Tim Wellens NOG NIET, Milan PAULUS WEL naar het WK

Toch een onaangename verrassing voor Tim Wellens. Hij is niet geselecteerd voor het WK. Milan Paulus wel. Hij rijdt het WK voor juniors.

© Fotograaf: Truineer

Remco Evenepoel (19) rijdt in zijn eerste jaar als prof meteen het WK wielrennen. Hij is een van de 5 namen die bondscoach Rik Verbrugghe heeft bekendgemaakt voor Yorkshire. Ook Van Avermaet, Gilbert, Naesen en Teuns staan zondag 29 september aan de start in Engeland.

Tim Wellens is met andere woorden nog altijd niet zeker. Volgende week maandag weet hij het wel. Dan maakt Verbrugghe zijn laatste 3 namen bekend. De bondscoach wil dit weekend de wedstrijden in Canada afwachten. Met De Plus, Yves Lampaert, Tim Wellens, Jasper Stuyven, Tiesj Benoot, Sep Vanmarcke, Tim Declercq, Dries Devenyns en Laurens De Vreese zijn er nog kandidaten bij de vleet.

Milan Paulus mogen we alvast nu al proficiat en succes toewensen. De Truiense junior is van de partij op het WK.