Truineer Nieuws melden?

Ticketverkoop Trudo en Amelia loopt als een trein

Nog 10 keer slapen en dan vinden de Trudofeesten plaats. De tickets voor Trudo en Am?lia, het massaspektakel op de Grote Markt, vliegen dan ook de deur uit. De kaarten voor de tribuneplaatsen voor de voorstelling van zaterdag 21 september zijn ondertussen zelfs helemaal uitverkocht. Voor de voorstelling van zaterdag 21 september zijn er enkel nog gratis staanplaatsen. Voor zondag zijn er wel nog tickets.

© Fotograaf: Truineer

Gratis staanplaatsen

Wie de voorstelling van zaterdag 21 september alsnog wil bijwonen, kan dat nog altijd vanop een gratis staanplaats. Hiervoor kan je de dag van de voorstelling een polsbandje afhalen bij ??n van de? infopunten op het Europaplein, het Minderbroedersplein of het Sint-Martenplein. Het polsbandje verschaft je toegang tot de zone voor de staanplaatsen op de Grote Markt. Ook op zondag 22 september is de voorstelling trouwens vanop een staanplaats te volgen.

Nog tickets beschikbaar voor zondag 22 september

We zijn heel blij dat de ticketverkoop zo goed loopt. We hebben er de voorbije weken alles aan gedaan om onze stad de sfeer van de Trudofeesten te laten uitademen, en dat mist zijn effect niet. Wie het spektakel graag wil meemaken vanop een zitplaats, kan nog steeds tickets kopen voor de voorstelling van zondag 22 september. Je kan de tickets online bestellen via?www.trudofeesten.be?of bij de balie van cultuurcentrum de Bogaard.

Trudofeesten voor en door Truienaren

Tegelijkertijd zijn heel wat Truienaren in de weer om van zaterdag 21 en zondag 22 september een onvergetelijk weekend te maken. Zo kan je tijdens de Trudomarkt, een speciale editie van de Fruit- en Cultuurmarkt, kennismaken met de werking van heel wat verenigingen. Maar je kan ook een bezoek brengen aan diverse tentoonstellingen in de Minderbroederskerk, Musem De MINDERE, de Onze-Lieve-Vrouwekerk, de Begijnhofkerk en de Festraetsstudio. Daarnaast is ook het kunstproject Tinteling in domein ?t Speelhof een echte aanrader voor kunstliefhebbers. Het hele programma is terug te vinden op?www.trudofeesten.be.