Truineer Nieuws melden?

Tickets bekermatch tegen OH Leuven

Op woensdag 25 september om 20.30 uur spelen de Kanaries hun eerste bekerwedstrijd van de Croky Cup thuis tegen OH Leuven, een match die voor truineer.be een speciale betekenis heeft.

De ticketverkoop start online en in de STVV-fanshop op woensdag 11 september 2019. Elke abonneehouder zal per mail een vouchercode ontvangen waarmee er 1 ticket aan halve prijs kan aangekocht worden. De online verkoop sluit op de wedstrijddag om 14.00 uur. Tickets zijn in de STVV-fanshop nog te verkrijgen (met kortingscode) tot woensdagavond 18.00 uur. Aan de lokketten die anderhalf uur voor de wedstrijd openen, kunnen er geen vouchercodes meer ingewisseld worden.

Zowel in de Oost- als in de Noordtribune komt een ticket voor een volwassene op 10 EUR, een kind jonger dan 12 jaar betaalt 5 EUR. Abonnementhouders krijgen 50% korting.

© Fotograaf: Truineer