Truineer Nieuws melden?

Ticketinformatie voor STVV ? Genk van 28 september

Op zaterdag 28 september om 20.30 uur spelen de Kanaries thuis de Limburgse derby tegen KRC Genk. Deze wedstrijd is een risicowedstrijd.

© Fotograaf: Dienst Toerisme

Er werden reeds extra veiligheidsmaatregelen genomen, ook inzake ticketverkoop.
Online verkoop:
Algemene regel: Alle abonnees van vorig seizoen EN dit seizoen kunnen online tickets kopen voor deze wedstrijd. Bijkomend kunnen ook de ticketkopers die vorig seizoen een ticket aankochten voor ??n van de zes risicowedstrijden (Brugge, Antwerp, Charleroi, Anderlecht, Genk, Standard) op het online platformterecht.
Extra maatregel voor deze wedstrijd!
De online verkoop voor tribune Noord beperkt zich tot maximum 1 ticket per persoon en dat ook maar gedurende een zeer beperkte periode van dinsdag 3 september 2019 tot en met maandag 9 september 2019! Nadien zijn deze tickets enkel nog beschikbaar via de STVV-fanshop. Voor tribune Oost en West blijft de normale procedure van kracht waarbij er maximum 4 tickets per persoon kunnen worden aangekocht. De online verkoop voor tribune Oost en West start op dinsdag 10 september 2019. Tickets kunnen online aangekocht worden tot en met vrijdag 27 september 2019 om 23.59 uur.

STVV Fanshop
De ticketverkoop voor deze wedstrijd start in de STVV-fanshop vanaf dinsdag 17 september 2019! Voor deze wedstrijd hanteert de STVV-fanshop aangepaste openingsuren. Supporters die kiezen voor tribune Noord kunnen 1 ticket per identiteitskaart aankopen. Voor tribunes Oost en West zijn dat 4 tickets per identiteitskaart.
Maandag?Gesloten
Dinsdag?14.00 uur – 19.00 uur
Woensdag?14.00 uur – 19.00 uur
Donderdag?14.00 uur – 19.00 uur
Vrijdag?14.00 uur – 19.00 uur
Zaterdag?10.00 uur – 14.00 uur
Zondag?Gesloten
Opgelet! De ticketverkoop voor deze wedstrijd in de STVV-fanshop eindigt op vrijdag 27 september 2019 om 19.00 uur! Op zaterdag 28 september 2019 (wedstrijddag) blijft de STVV-fanshop gesloten voor ticketing.

Geen loketverkoop meer:
??De loketten blijven gesloten op wedstrijddag! Fans van STVV en Genk moeten hun tickets in voorverkoop aankopen. Er worden op de dag van de wedstrijd geen tickets meer verkocht! KRC Genk fans dienen verplicht per bus af te zakken naar Stayen. Tickets voor het bezoekende vak kunnen enkel in Genk worden aangekocht.
Er worden geen rugzakken toegelaten in het stadion. Ook handtassen groter dan een A4-formaat worden gebannen uit het stadion. Dit omwille van veiligheidsmaatregelen.