Truineer Nieuws melden?

STVV zonder Suzuki tegen OHL

Marc Brys houdt Yuma Suzuki preventief aan de kant tegen OHL. Ook Teixeira ontbreekt nog altijd. En Asamoah enDe Bruyn likken na Charleroi hun wonden. De gelegenheid voor sommige nieuwe jongens om speelminuten te pakken.

© Fotograaf: STVV

Nieuwe jongens die we bedoelen zijn Phuong, Colombatto, Durkin, Colidio, Ito. Daarnaast zitten jongeren als Van Dessel en Masoudi in de kern. Opvallend: Suzuki ontbreekt

Brys over Suzuki: ik spaar hem, want het zou onverantwoord zijn om hem na een lange periode van inactiviteit twee keer kort na elkaar te laten spelen. Hij heeft trouwens wat last van een opgesteven quadriceps.

Brys over Durkin: een typische Amerikaan, open minded, gedreven, gedisciplineerd en met zeer veel inzet. Hij heeft deze selectie zelf verdiend.