Truineer Nieuws melden?

STVV na verlengingen

STVV haalde het weliswaar na verlengingen maar wel oververdiend van de buren uit OHL. Het waren Boli en Botaka die zich opwierpen als de redders in nood. Colidio, Durkin en Ito debuteerden en pakten de eerste speelminuten.

© Fotograaf: Kevin Vanhees

Marc Brys na de match: “OHL heeft een sterk elftal. We waren gewaarschuwd. We verdienden de winst, maar hadden sneller beslissend moeten zijn. Jammer dat die poging van Acolatse tegen de paal ging. Anders hadden we meer speling gekregen. Uiteindelijk werd het een op en af match. Zonde dat het allemaal moest gebeuren in de verlengingen. Dat wilden noch ik noch mijn collega aan de overkant. Al bij al voor ons toch een geslaagde avond waarin ook een aantal nieuwe jongens zich aan mij toonden.”

STVV: Schmidt; Janssens, Garcian, Sankhon; De Ridder (81′ Durkin), Mmaee; Sousa (73′ Ito), Masoudi (91′ Colidio), Acolatse; De Smet (67′ Botaka); Boli.

OH Leuven: Keet; Agu?mon, Hubert (41′ Gillekens), Schuermans, Ngawa, Duplus; Kehli (97′ Sowah), Van Hyfte, Maertens; Mbombo (71′ Henry), Perbet (71′ Tucic)

Doelpunten: 1-0 98′ Boli, 2-0 117′ Botaka

Geel: Ngawa (geel + geel is rood min 118), Henry

Scheidsrechter: De Cuyper Michiel

Toeschouwers: 1.500