Truineer Nieuws melden?

Stayen nog niet uitverkocht en acties

8756 toeschouwers voor STVV-Genk. Dat is de voorlopige stand van zaken inzake toeschouwersaantal vanmiddag. Alleen vandaag zijn er nog tickets verkrijgbaar. Aan de balie of online. Er zijn trouwens ook een aantal acties gepland.

© Fotograaf: Kevin Vanhees

Morgen staat de Limburgse Derby op het programma. De spannendste wedstrijd van het jaar voor elke Truiense supporter. Daarom laten we niets aan het toeval over en organiseren we enkele leuke acties voor jullie, de trouwe supporters.

  1. Buitentoog met DJ tegenover Caf? De Kanarie

Vanaf 16.30 uur opent Caf? De Kanarie haar deuren voor het grote publiek. Om 18.30 uur opent DJ Koen Driesmans de buitentoog en Dj-booth tegenover het caf?. 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd verwachten we elke supporter in de tribunes om onze Kanaries een warm welkom te heten wanneer ze het veld betreden.

  1. Gratis Jupiler 0.0% zolang het 0-0 is, zolang de voorraad strekt.

In samenwerking met onze partner AB Inbev genieten jullie van gratis Jupiler 0.0% zolang de stand van de wedstrijd 0-0 is. Actie geldig zolang de voorraad strekt. Start actie vanaf het eerste fluitsignaal.

  1. Klappers te verkrijgen aan elke ingang van het stadion.

In samenwerking met onze mediapartner ‘Het Belang van Limburg’ kan u aan elke ingang van het stadion klappers verkrijgen om de sfeer in het stadion nog helser te maken dan dat ze al is. Klap gedurende de hele wedstrijd mee op de gezangen uit de Sfeertribune en laat het stadion daveren als nooit tevoren.

  1. Bazookashooter: let op Binkie en vang enkele leuke gadgets

Hou 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd onze mascotte Binkie in de gaten. Want hij zal met zijn nieuwe bazooka enkele leuke gadgets in het publiek schieten.