Truineer Nieuws melden?

Spoorwegstraat is sluikstorten beu

Terwijl morgen de week van de handhaving tegen sluikstorten begint, werd de Spoorwegstraat zondagnamiddag voor de zoveelste keer geconfronteerd met achtergelaten afval. De buurtbewoners zijn het intussen beu.

© Fotograaf: Truineer

Ongelooflijk wat je op een gewone doordeweekse dag allemaal in de Spoorwegstraat vindt. Het braakliggende stuk grond van de NMBS aan de ene kant met de tuin van de voormalige muziekschool aan de andere kant, is blijkbaar een favoriete plek voor sluikstorters. Meestal blijft het beperkt tot een paar zakken. Maar vaak loopt het ook echt uit de hand. Vannacht werden er nog maar ’s zakken gedeponeerd. Voor de stadsdiensten blijft het dweilen met de kraan open. Alleen hard politieoptreden kan soelaas bieden. De leden van het buurtcomit? BuitenSporig houden intussen een oogje in het zeil.