Truineer Nieuws melden?

Schepen dankbaar voor mooie verjaardag van de Bevrijding

Het minste wat je kan zeggen is dat de 75ste verjaardag van de Bevrijding in Sint-Truiden niet ongemerkt is voorbijgegaan. Schepen van militaire zaken Ingrid Kempeneers zette daarom nog enkele mensen in de bloemetjes.

© Fotograaf: Truineer

Ingrid Kempeneers: “Wat een afsluiter van 4 dagen viering rond de bevrijding 75 jaar geleden van onze stad. Bijzonder fier op mevr. Jeanne Dubois en onze oud-strijders Jefke en Gerard voor wat zij hebben betekend voor onze stad en zoveel meer. Dank ook aan de vaderlandslievende vereniging voor hun inzet de voorbije dagen. “Dank ook aan Marc Clerinx en Heidi Geerts?onze protocolmeesters, en?Francis Masure,?onze trompettist en iedereen die de vreugde met ons deelde!” Allemaal mooie woorden, waar even mooie daden werden aan toegevoegd. Hopelijk wordt deze herdenking in de toekomst wat vaker geprogrammeerd. Want wat toen gebeurde, mag nooit vergeten worden.