Truineer Nieuws melden?

Roosen Tienen sluit de deuren

De bekende klerenwinkel Roosen sluit zijn filiaal in Tienen, ?met pijn in het hart, maar drie winkels was van het goede teveel?, schrijf Els Roosen op haar facebookpagina.

© Fotograaf: Truineer

?Na meer dan 10 jaar in Tienen handel te drijven, heb ik besloten om de winkel te sluiten. Drie winkels runnen, nl Sint-Truiden dames, Sint-Truiden heren en Tienen wordt me teveel. De nodige inzet en energie kan ik niet meer spreiden over de 2 steden, daarom wil ik me concentreren op de pilootwinkels in mijn thuisstad?, schrijft Els via facebook aan haar klanten.
De mooie winkel in Tienen is te huur of over te nemen met of zonder inboedel. (zie LTC vastgoedadvies). Els wil ook graag Mireille en Latifa danken voor hun enorme inzet al die jaren en ze wenst hen veel succes in de toekomst.
?Ondertussen starten we met een totale uitverkoop in Tienen. We zijn dus nog niet helemaal weg. Eerst laten we Tienen nog genieten van superdeals en koopjes. Naar volgende lente verwelkomen wij jullie graag in onze winkels te Sint-Truiden. Bedankt lieve klanten van Tienen en omstreken voor uw vertrouwen al die jaren?, besluit ze.