Truineer Nieuws melden?

Robbe De Man zoekt steun?

Robbe De Man, woont in Zepperen, zat voor zijn middelbaar op KCST en doet momenteel mee aan een heel zotte wedstrijd. Hier lees je er meer van!

© Fotograaf: Truineer

Het gaat hier over een nationale wedstrijd en Robbe is de enige van Sint-Truiden en omstreken die eraan meedoet. Help jij hem mee van Sint-Truiden naar New York?
“Een tijdje geleden heb ik mij ingeschreven voor een te gekke wedstrijd. Hierbij maak ik kans om een gratis deelname te winnen voor de New York Marathon (november 2020) + vliegtuigtickets + hotel + 1 jaar persoonlijke coaching, voedingscoach, lichaamsscans en wat daar nog allemaal voor nodig is. Ik zit nu bij de laatste 25 van de meer dan 1800 ingeschreven personen.
Sint-Truiden kan mij hiermee helpen! Om deze prijs te kunnen winnen, heb ik jullie stemmen nodig?, roept Robbe De Man de bevolking op.
Wat moet je hiervoor doen?
– Maak je lid van hun website https://www.nnrunningclub.be/nl/register.
Het duurt slechts een minuutje om de dingen met een sterretje in te vullen.
Lid worden is volledig gratis en je kan je nadien ook weer uitschrijven.
– Hierna kan je op https://www.nnrunningclub.be/nl/voting/22 mijn filmpje zien. Hieronder moet je dan klikken op het hartje. En wanneer het hartje oranje kleurt, dan heb je voor Robbe gestemd!
Maar we moeten rap zijn! De wedstrijd sluit zondag 29 september om 23:59. Laat dus nog snel je man/vrouw, zonen/dochters, vrienden/vriendinnen etc stemmen en help me op weg naar die droom in New York.