Truineer Nieuws melden?

PRIMEUR: Live streaming Trudospektakel

Burgemeester Veerle Heeren wist ons zonet te vertellen dat zieken en bejaarden in onze stad niks hoeven te missen van he Trudospektakel. Het evenement zal via livestreaming te zien zijn in het Sint-Trudoziekenhuis en alle woonzorgcentra.

© Fotograaf: Truineer

Dit weekend bereiken de 6-jaarlijkse Trudofeesten hun hoogtepunt. Momenteel wordt elke avond het grootse massaspektakel ingeoefend en gerepeteerd. Wij waren ook daar en ontmoetten burgemeester Veerle Heeren. Zij wist ons in primeur te vertellen dat de zieken in het Sint-Trudoziekenhuis en de bejaarden in de Truiense WZC’s niets hoeven te missen. Via een gesloten circuits zal er immers live-streaming zijn naar die plekken. In de kamers zal dus hetzelfde te zien zijn wat op de Markt op het podium en op de grote schermen te zien zal zijn.