Truineer Nieuws melden?

Politie zette drone in tijdens Trudofeest

Het mag gezegd. De organisatie van de Trudofeesten was af. Ook het verkeer werd vlot de stad binnen- en buitengeleid. Mede dankzij het feit dat de politie de verkeersstroom monitorde met haar drone.

© Fotograaf: Politie

Wat een massaspektakel, dat van de Trudofeesten. Het was er eentje recht in het hart van alle Truienaren. Met fantastische acteurs, met fantastische muziek en met fantastische belichting. Duizenden bezoekers genoten met volle teugen van dit moois. Maar dat was alleen mogelijk dankzij een vlekkeloze organisatie. Goed, er was de stroompanne tijdens het slechte weer zondagavond. Maar daar kon niemand iets aan doen. Tekenend was trouwens dat de mensen zelfs dan braafjes bleven zitten. Ook de veiligheidsmaatregelen misten hun uitwerking niet. De politie zette zelfs een drone in om de verkeersstroom te monitoren. Ook die stroom verliep zonder noemenswaardige problemen.