Truineer Nieuws melden?

Politie onderzoekt melding van man die meisjes benadert

De politie onderzoekt een melding van een man die aan het park in Sint-Truiden meisjes zou benaderen.

© Fotograaf: Truineer

De politie onderzoekt een melding van een man die aan het park in Sint-Truiden meisjes zou benaderen. De politie Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken kreeg de melding maandagnamiddag binnen. Volgens de meldster pleegden de feiten zich rond 13.30 uur af aan het park. De man met een rood T-shirt die rond de 40 tot 50 jaar oud zou zijn was blijkbaar uit op jonge meisjes. Hij reed met een grijze BMW-stationwagen en benaderde de meisjes door te fluiten en te wuiven en zwaaien. Hij gebaarde dat de dames bij hem in de auto moesten komen zitten en zou de meldster ook achtervolgd hebben toen ze niet op zijn avances inging. Hij reed zelfs rond om haar te zoeken.
De persoonsbeschrijving en nummerplaat werd aan de politie overgemaakt. Daar bevestigen ze de melding. Die is met een ploeg nog ter plaatse gegaan, maar konden niemand meer aantreffen. De zaak wordt nu verder onderzocht.
Momenteel gaat het om een melding. Een effectieve klacht is er nog niet binnen.