Truineer Nieuws melden?

Oppenheimers pakken uit met 17de Oktoberfeest

Op zondag 6 oktober richt de Oppenheimers Blaaskapel uit Velm voor de 17de maal haar Oktoberfeest in. Het belooft weer een dag vol plezier, ambiance en lekker eten en drinken te worden. Nu al zijn kaarten beschikbaar. Reserveren voor eten moet voor 2 oktober.

© Fotograaf: Truineer

Om 10u30 luistert de blaaskapel de eucharistieviering op in de parochiekerk St Martinus te Velm.?

Vanaf 11u30 is iedereen welkom in het Parochiaal Cultureel Centrum voor een aperitiefconcert gebracht door De Kempner Musikanten. We zijn echt trots om ??n van de beste blaaskapellen, zo niet de beste, van Belgi? voor te kunnen stellen. Deze blaaskapel uit Tielen zal hoogstaande muziek brengen, zeer aangenaam om naar te luisteren. Hun tweede deel belooft wat pittiger te worden om zo de Oktoberfeesten echt in te zetten.

Tijdens het aperitiefconcert kunt u genieten van een glaasje sekt of van de voortreffelijke witte huiswijn.?

De Oppenheimers serveren tot 14u00 de echte Duitse Kasslerrib, te verkrijgen met zuurkool of appelmoes en puree. Eveneens verkrijgbaar ?K?se und schinkenplatte? geserveerd met brood gebakken volgens Oostenrijks recept. Voor de kinderen is er chipolata met appelmoes en puree. Opgelet het aantal plaatsen om te eten is beperkt en moeten gereserveerd worden ten laatste op 2 oktober. Telefonisch : 0474/735802 of 0497/705060. Mailen kan ook 😕

oktoberfeest@oppenheimers.be

Rond 15u00 treden natuurlijk ook De Oppenheimers op, zij vormen nog steeds het hoogtepunt van het Oktoberfeest.?

Om de Oktoberfeesten op een fantastische manier af te sluiten rekenen we terug op de jonge Nederlandse groep Mountain Sound. Zij zijn intussen uitgegroeid tot een vaste waarde in het genre en spelen vanaf 17u00.

De typische halve liters bier worden geschonken in de Oppenheimer halve liter pot. Door de beperkte oplage zijn deze glazen potten uniek, dus een echt collectors item. De? Oppenheimer halve liter pot is te verkrijgen tegen een waarborg van 5 euro. Bij teruggave van de pot wordt de waarborg terugbetaald, je kan hem natuurlijk ook houden als souvenir aan het 17de Oktoberfeest.

Zoals steeds is de ingang gratis?

Alle inlichtingen over De Oppenheimers kan u verkrijgen op hun website : www.oppenheimers.be